Bun venit! [   |  Cont nou ]

Politica de confidentialitate

Site-ul easymac.ro este detinut de BitActive SRL. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul roomfinder.ro, prin BitActive SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

BitActive SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 10469. Scopul colectarii datelor este: oferirea de facilitati si optiuni personalizate utilizatorilor, informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe roomfinder.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea anunturilor, pentru statistica si buna functionare a site-ului.

easymac.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Targoviste, Str G-ral I. E. Florescu, bl D11, jud. Dambovita.

Ultima versiune: 24 noiembrie 2014.

Cautare

Prieteni Facebook