Bun venit! [   |  Cont nou ]

Termeni si conditii

Generalitati

Utilizarea acestui site presupune acceptarea conditiilor si termenilor de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii sau daca nu respectati din diverse motive unul din punctele prezentate mai jos va rugam sa incetati utilizarea site-ului easymac.ro.
Ne rezervam dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile fara un preaviz ulterior catre membrii sau catre alti utilizatori. Utilizarea site-ului de catre membrii care au acceptat la inscriere termenii si conditiile presupune implicit si acceptarea oricaror modificari care vor fi realizate pe parcurs fara o instiintare prealabila. Verificati aceasta pagina periodic, precum si pagina cu politica de confidentialitate, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea termenilor si conditiilor de utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate.

Reguli

1. Echipa easymac.ro nu raspunde pentru eventualele greseli mai mult sau mai putin intentionate aparute in anunturile de pe site. Ele vor fi corectate in cel mai scurt timp posibil dupa primirea sesizarii. In acest sens, va rugam sa ne faceti cunoscute imediat abuzurile cu privire la datele dumneavoastra personale, insusirea de catre terti intermediari a calitatii de proprietar, date incorecte de orice fel. Deasemenea nu raspundem pentru continutul anunturilor, responsabilitatea revenind in intregime celor care le posteaza.

2. Reproducerea anunturilor de pe acest site pe alte medii virtuale sau scrise este interzisa. Dreptul de proprietate intelectuala este garantat de Constitutia Romaniei. Anunturile publicate aici nu pot fi preluate de soft-uri sau web-crawlere.

3. Anunturile cu continut injurios, discriminatorii, neconforme cu rubrica in care sunt postate nu vor fi validate si nu vor aparea pe site.

4. In situatia in care exista suspiciuni cu privire la veridicitatea datelor introduse in anunt, sau ca urmare primirii unei sesizari, echipa easymac.ro isi rezerva dreptul de a retrage anuntul pana la clarificarea situatiei.

5. Nu introduceti acelasi produs de mai multe ori. Anunturile expirate se pot reactiva, fara sa fie necesara republicarea acestora. Anunturile duplicat vor fi verificate si va fi pastrat un singur anunt.

6. Va rugam nu abuzati! Va rugam tratati cu respect alti utilizatori ai site-ului. Abuzurile repetate pot atrage suspendarea contului sau chiar inchiderea lui definitiva. Echipa easymac.ro isi rezerva dreptul de a actiona impotriva utilizatorilor care nu respecta regulamentul.

Va multumim si va uram o experienta cat mai placuta pe site-ul nostru!

Ultima versiune: 24 noiembrie 2014.

Cautare

Prieteni Facebook